Faglighed, grundighed og ydmyghed

Ovenstående tre ord arbejder vi hver dag efter hos s360, og de er en forankret del af vores virksomhedskultur og værdisæt.

Medarbejdere fordelt på vores 4 kontorer

Først og fremmest har vi fokus på at have det højest mulige faglige niveau. Dette opnår vi ved at finde de største talenter inden for digital marketing og ved at bevare en ydmyg tilgang til vores egne strategier og arbejdsprocesser.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, og vi deltager i digital marketing events rundt omkring i Europa for at tilegne os den nyeste viden. Den rette strategi er ikke meget værd, hvis den ikke implementeres 100 % korrekt. Derfor er grundighed altafgørende i vores daglige arbejde.

s360 er et digitalt marketing bureau med 70 ansatte og kontorer i Aarhus, København, Kolding, Helsinki og Malmø. Vi er specialister i digital marketing, og det er udelukkende det, vi beskæftiger os med, når vi møder ind på arbejde hver dag. Vi er nemlig af den overbevisning, at vil man være de bedste til noget, så kræver det fokus og koncentration.

Get our Newsletter

Discover impactful, actionable insights on data, digital marketing, creativity and more. Get the latest from s360 sent to your inbox.