[wpml_language_selector_widget]

Data & Analytics

Of je nu omzet en winst wil voorspellen, een dynamisch budgetmodel wil ontwikkelen of strategieën wil implementeren op basis van Lifetime Value, onze dataspecialisten kunnen je helpen.

Data & Analytics

Gebruik data om slimme beslissingen te nemen

Wat je krijgt

Onze data- en analysespecialisten zorgen voor winstgevendheid onderaan de streep. We analyseren performance gegevens, helpen u de juiste attributie modellen te vinden en Customer Lifetime Value (LTV)-modellen te bouwen. U krijgt geautomatiseerde dashboards waarmee u op het juiste moment de juiste beslissingen kunt nemen.

Hoe je profiteert

Krijg data en insights die gemakkelijk te begrijpen zijn. We begrijpen dat het nemen van de juiste beslissingen afhangt van de kwaliteit van de informatie. Daarom zetten we grote datasets in om bruikbare inzichten te maken. Die helpen u weloverwogen beslissingen te nemen en te optimaliseren wat werkt.

Waarom heb je het nodig

De combinatie van data, technologie en digitale marketing zijn de drie drijfveren die een drie-eenheid vormen voor digitale groei. Het kan echter een uitdaging zijn om alle drie de velden te beheren en ze samen te laten werken. We vereenvoudigen dat proces door u de data en informatie te geven die nodig zijn om te slagen.

DIENST

Measurement & Attributie

Heldere en betrouwbare data vormen de basis van performance marketing en juiste besluitvorming. We helpen klanten tracking-instellingen te implementeren, audits uit te voeren om de beste hygiëne en betrouwbaarheid te garanderen, en geautomatiseerde rapporten op te stellen die transparantie bieden.


DIENST

Profit Bidding Solution

Bij s360 hebben we een 100% schaalbare profit solution ontwikkeld voor nieuwe markten en producten die de winst via alle kanalen kan volgen. Onze Profit Bidding-oplossing berekent de totale winst van elke bestelling om budgetten toe te wijzen aan campagnes die de meest winstgevende bestellingen opleveren. Deze oplossing richt zich op het bijhouden van winst op orderniveau en een dynamische toewijzing van budgetten en biedingen om hogere winstgevendheid te stimuleren in plaats van alleen omzet te genereren.

Profit Bidding Solution award won

 

European Search Awards 2022:


DIENST

Incrementality Testing

Begrijpt u de werkelijke impact van uw marketingcampagnes? Het is moeilijk om het grote geheel te begrijpen en alle data bronnen met betrekking tot uw campagnes te begrijpen. Bij s360 doen we incrementaliteitstesten die u de echte waarde van uw marketinginspanningen laten zien.

Simpel gezegd, we voeren specifieke A/B-tests uit om te zien wat wel en wat niet werkt om u inzichten te geven waarmee u weloverwogen beslissingen kunt nemen.


DIENST

Customer Data Platforms

Ervaren marketeers kunnen niet alleen customer journeys volgen, maar ook alle online en offline data bronnen koppelen om een ​​compleet klantbeeld op te bouwen. We werken samen met klanten aan de integratie van gegevens van eerste en derde partijen en creëren op maat gemaakte Customer Data Platforms (CDP's) waarmee u volledige transparantie in klantgegevens kunt krijgen.


“Working with s360 has been a great business experience. The team is knowledgeable and committed to reaching our business goals. With s360, we have been able to get incredible and valuable insights into how our top and lower funnel marketing channels perform on both revenue and profit, thus, based on customer and channel data, we can focus our teams’ efforts on what we know create business results.

We have been able to switch from ROAS to POAS, which has improved our profitability significantly. In addition to that, we know which products drive sales and have a unique knowledge of price points per SKU, the market potential and our competitors. I would not hesitate for a second to recommend s360 at any time.”

- Michael Ravnsbæk, Head of Ecommerce and digital marketing, Lomax A/S

INDUSTRIE WAARDERING

Data & Analytics

No ACF gallery field data found

Contact

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen en samen lossen we je business uitdagingen op