[wpml_language_selector_widget]

Search Day i Oslo, 18. januar 2024

Velkommen til en dag dedikert til SEO og betalt søk. Sammen med flere av de ledende bransjeekspertene innen betalt og organisk søk tar vi et dypdykk ned i de aller nyeste trendene. I tillegg vil du treffe gode kollegaer og være med i interessante samtaler og diskusjoner i løpet av arrangementet Search Day med s360.

Search Day 2024

Få med deg det siste innen AI, SEO og betalt søk fra bransjens skarpeste hjerner

Bli med oss i Oslo den 18. januar 2024 og få med deg årets første bransjeevent innen SEO og betalt søk. Her får du sjansen til å nettverke med likesinnede spesialister og ta en prat med ledende bransjeeksperter innen de ulike fagområdene. Temaene på Search Day vil omhandle alt fra teknisk SEO, AI, innhold som konverterer, lokal optimalisering, CRO og mye mer.

I s360 er vi stolte over å ha fått tak i noen av de beste og mest fremtredende ekspertene innen SEO og betalt søk i digital markedsføring til scenen. Med 10 presentasjoner proppet med verdifull innsikt og nyttige tips du kan ta i bruk, vil s360 Search Day 2024 være et arrangement du ikke vil gå glipp av.

Dato og tid: 18. januar 2024 fra kl. 8:30 til kl. 15:00

Sted: Mesh Youngstorget, Møllergata 6, 8, Oslo sentrum. Veibeskrivelse finner du her.

Servering: Lett frokost, lunsj, kaffe, mineralvann og snacks/frukt.

Billetter: Kjøp dine billetter her
Bildet viser lokalet for Search Day 2024, Mesh Youngstorget i Møllergata 6

MØT EKSPERTENE

En stjernespekket lineup

Aleyda Solis

SEO-konsulent og grunnlegger av Orainti

Foredrag: The future of search with Google's SGE: Potential Impact & What to do about it

Aleyda Solis er grunnlegger av SEO-konsulentfirmaet Orainti, hun er foredragsholder, forfatter og European Search Personality 2018. På Search Day Oslo vil Aleyda dele sin innsikt rundt hvordan Googles Search Generative Experience vil påvirke SEO-landskapet, og hvordan du skal forbli konkurransedyktig og relevant i et landskap som stadig forandres av kunstig intelligens og maskinlæring.

I tillegg til å være en rivende dyktig konsulent er Aleyda kjent for sitt nyhetsbrev SEOFOMO og videoserien Crawling Mondays. Hun har utviklet LearningSEO.io, et gratis SEO-læringsverktøy. Solis er også medgrunnlegger av Remoters.net, en plattform for de som jobber hjemmefra. 

Nikolaj Mogensen

Head of SEO Denmark i s360

Foredrag: Generative AI

Generativ AI har revolusjonert markedsføringslandskapet og har på kort tid blitt det nye teknologiske fokusområdet. Alle som jobber med markedsføring og strategi må i dag holde tritt med denne raske utviklingen.

I s360 har vi aktivt integrert generativ AI i våre egne løsninger, og nå løfter vi på sløret om hvordan du også kan drive resultater gjennom generativ kunstig intelligens.

Gerry White

VP of Growth for Mirador Local

Foredrag: The files and things you forget for SEO and Growth

Visste du at det finnes et halvt dusin informasjonselementer gjemt på nettstedet ditt som kan gjøre ting enklere for brukerne? De er ikke alltid direkte relatert til SEO, men UX-teamet bryr seg som regel ikke om de. Så hvis SEO-teamet ikke tar ansvar for dem, vil de ofte bli oversett.

I dette foredraget får du vite alt du trenger om disse skjulte elementene. Fra de åpenbare, som sitemap, til de mindre kjente JSON-LD-filer og innstillinger som ofte blir overset. Bli med på en oppdagelsesreise og lær hvordan du kan bruke denne kunnskapen til å forbedre både brukeropplevelsen og SEO-effekten.

Peter Andersen

Head of Google Marketing Platform i s360

Foredrag: How Google Marketing Platform can direct you to profitability in an uncertain time

Peter Andersen vil røpe hva GMP kan gjøre for bedriften din i usikre tider når personvern og førstepartsdata er viktigere enn noen gang. Hva bør bedrifter bruke i tech stacken for å være klar for fremtidens behov?

Hvis du vil vite hvordan du kan skalere strategiene dine rundt søk til et bedriftsnivå, er dette et foredrag du ikke kan gå glipp av!

Kaspar Szymanski

Grunnlegger av Search Brothers

Foredrag: Surviving SEO disasters - listen & learn from SEO catastrophes

Tidligere Senior Search Quality Strategist hos Google og SEO-ekspert Kaspar Szymanski avdekker tre ekte SEO-katastrofer: en suksessfull luksusbutikk, en ledende sammenligningstjeneste for reisepriser og et internasjonalt medisinsk nettsted mistet nesten alle sine rangeringer på kort tid, men av ulike grunner.

Bli med på foredraget og lær hvilke feiltrinn du må unngå for å havne i den samme SERP-fellen. Viktige stikkord er forskjellen mellom algoritmer og manuelle straffer, hvordan de påvirker nettsider og hvordan du håndterer dem på en best mulig måte. Og sist, men ikke minst: hvordan unngår du at noe lignende skjer med deg i fremtiden.

Mia Toft

Senior Account Manager i Google

Foredrag: Marketing/advertising in the AI Era from a Googlers perspective

Mia har lang erfaring med data og markedsføringsteknologi og i dag jobber hun med å skape verdi og vekst for virksomheter gjennom Google sine produkter. Hun har tidligere jobbet i mediebyråer i Norge, med ansvar for digital strategi.

Nå deler hun fra sin erfaring og gir innsikt i hvordan man kan tilpasse sine digitale strategier inn i AIens tidsalder.

Christian Lilleheier

Senior Client Strategist i s360

Foredrag: Å bruke "Share of Search" som en key metric for brand health.

Internett har gjort det utfordrende å nøyaktig måle merkevarenes "Share of Voice". Men Share of Search er en Share of Voice som fungerer i den digitale tidsalderen. Det er en enkel og kostnadseffektiv måte å måle prestasjonen til merkevaren og konkurrentens merkevare.

Christian Lilleheier deler hvordan du kan overvåke merkevarens prestasjon gjennom Share of Search, ved å bruke søkeinteresse som en indikator på intensjonen om å kjøpe noe på kort sikt.

Philip Winther

Head of SEO Norway i s360

Foredrag: AI & content: Hvordan gjøre det riktig

AI-innhold er på blokka for alle markedsførere, og med god grunn. Kunstig intelligens har et enormt potensiale, og effekten av å bruke AI i innholdsproduksjonen kan være massiv - når det brukes riktig.

Phillip Winther diskuterer og forklarer fordelene og fallgruvene ved AI, og gir deg den innsikten du trenger for å gjøre innholdsmarkedsføringen din raskere og mer kostnadseffektiv.

Takin Kroop

Digital Marketing Manager i Polestar

Foredrag: Hvordan bygge en digital merkevare

Takin har siden 2014 jobbet med noen av verdens største merkevarer. Med høy ekspertise i digital markedsføring og et engasjement for alt digitalt har han holdt hundrevis av foredrag nasjonalt og internasjonalt.

På Search Day i Oslo lærer han deg hvordan Polestar har etablert og bygget sin merkevare siden 2019. Bilmerket har gått fra å ha lav kjennskap og lave søkevolum til å ha levert over 14 000 biler i Norge og lansert tre bilmodeller.

Nikolaj Mogensen

Head of SEO Denmark i s360

Foredrag: Strategic SEO in 2024: Utilize SERP features for organic growth

Nikolaj Mogensen tar turen fra Danmark for å fortelle oss om hvordan du kan utyntte SERP-funksjoner for å oppnå mer synlighet. Med solid erfaring med kunder i alle størrelser, både nasjonalt og internasjonalt, kan han fortelle deg hva du bør gjøre for å jobbe smartere og mer strategisk med SEO inn i det nye året.

Tim Ilseth

E-Commerce & Performance Manager i Widerøe

Foredrag: Widerøe’s tilnærming til helhetlig søk i et konkurranseutsatt marked

Til Search Day Oslo kommer Tim Karlsen Ilseth for å fortelle om hvordan flyselskapet Widerøe har gått fra å benytte majoriteten av markedsbudsjettet på søk og taktiske aktiviteter, til nå å fokusere på merkevarebygging. Hvordan påvirker dette tilnærmingen til søk, når ressursene og budsjettene skiller seg betraktelig fra de andre aktørene i bransjen?

Tim har byråerfaring fra Precis Digital, og stor interesse for hvordan merkevarebyggende aktiviteter bør og kan støtte opp om de taktiske aktivitetene. Her får du verdifull innsikt i hvordan du skal navigere og lykkes i et konkurranseutsatt marked.

Robin Askevold og Magnus Vekterli

Senior Paid Search Specialist og Team Lead, Paid Search

Foredrag: Inventory Management for E-commerce

Magnus Vekterli og Robin Askevold byr på nyttige tips om hvordan du kan integrere produktfeeden din opp mot Google Search Ads 360 for økt synlighet i betalte søk. De tar deg med gjennom strategiene som maksimerer synligheten for hele vareutvalget ditt, og demonstrerer hvordan du kan automatisere prosessen. Slik drar du nytte av sanntidsdata og sikrer optimal annonseringsytelse.

Foredraget vil fokusere på praktiske eksempler, og tilbyr verdifull innsikt i hvordan man kan effektivisere annonsering for et komplett varelager i Google Search.

BLI INSPIRERT

Programmet for Search Day kommer snart

Search Day åpner kl. 8:30 med sjekk inn og lett frokost. Vi avslutter kl. 15.

Arrangementet foregår på to scener slik at du kan velge temaer som passer både generalister og spesialister innen SEO og betalt søk.

Her vil du snart kunne lese mer om hva som skjer på scene 1 på Search Day. Vi lanserer flere eksperter fortløpende.

Search Day åpner kl. 8:30 med sjekk inn og lett frokost. Vi avslutter kl. 15.

Arrangementet foregår på to scener slik at du kan velge temaer som passer både generalister og spesialister innen SEO og betalt søk.

Her vil du snart kunne lese mer om hva som skjer på scene 2 på Search Day. Vi lanserer flere eksperter fortløpende.

Billettene inkluderer frokost, lunsj & mingling

Kjøp billetter her

Yearly
monthly
Early Bird
Tilbudet varer til 2. januar. For å betale med faktura, ta kontakt med Anette Løken på [email protected]
1875 NOK
Super Early Bird
Tilbudet varer til 1. desember. For å betale med faktura, ta kontakt med Anette Løken på [email protected]
1250 NOK
Standard
Tilgjengelig til 16. januar. For å betale med faktura, ta kontakt med Anette Løken på [email protected]
2500 NOK
Please No
Don't buy it monthly. For real.
$12.99
Buy Now
Ugh. If you have to.
Fine. Whatever. Here you go.
$29.99
Buy Now
More expensive
If you pay us a whole year it's discounted.
$15.99
Buy Now

Upcoming events

You may find interesting

sad