[wpml_language_selector_widget]

s360 & POWER: Generatiivinen tekoäly kasvattaa orgaanista liikennettä 464%

POWER hyödynsi generatiivistä tekoälyä laajentuessaan Ruotsiin ja säästi yli 1 200 tuntia manuaalista työtä sisällöntuotannossa.

Tavoite

SEO-suunnitelman toteuttaminen alle 30:ssä päivässä

Powerilla oli vain vähän verkkonäkyvyyttä Ruotsissa aina syyskuuhun 2023 asti, jolloin se osti Mediamarktin 29 myymälää osana kasvustrategiaansa. Laajentumisen seurauksena Powerin täytyi sisällyttää kaikki myymälät monikanavaiseen malliinsa vain 30:ssä päivässä. Tämä tarkoitti myös sisällöntuotantoa tärkeille laskeutumis- ja tuotesivuille orgaanisen kasvun tukemiseksi. Sisällöntuotanto ja lokalisointi vie kuitenkin aikaa, varsinkin Powerin kokoisella verkkosivulla.

Asiakas

POWER

Toimiala

Kodinelektroniikka

464
%
kasvu kuukausittaisessa orgaanisessa liikenteessä
+1 400
uutta avainsanaa hakutulosten top 3:ssa
+1 200
tuntia säästettyä työaikaa

Ratkaisu

Generatiivinen tekoäly säästää yli 1 200 tuntia manuaalista työtä

Hyödynsimme yhdessä Powerin kanssa s360:n ainutlaatuista Gen AI -ratkaisua luodaksemme hakukoneoptimoitua sisältöä verkkosivustolle. Tekoälyn ansiosta pystyimme automatisoimaan työläitä tehtäviä ja säästämään yli 1 200 tuntia manuaalista työtä.

s360:n kehotteiden avulla tekoälymalli pystyi tuottamaan lokalisoitua sisältöä yli 500:lle sivulle linjassa Powerin nykyisen verkkosivuston ja äänensävyn kanssa. Näin varmistimme virtaviivaisen käyttökokemuksen kaikilla sivuston kieliversioilla. Samalla pystyimme käyttämään sisällössä aiheellisia ja paljon haettuja avainsanoja orgaanista liikenteen kasvattamiseksi.

”Yhteistyömme s360:n kanssa tekoälyyn perustuvan sisällön parissa osoittautui odottamattoman tehokkaaksi. Olimme aluksi varovaisen optimistisia, mutta tulokset Ruotsissa ylittivät kaikki odotuksemme. Kyse ei ollut vain verkkoliikenteen kasvusta, vaan näimme konkreettisen muutoksen markkina-asemassamme. Tämä kokemus on ollut silmiä avaava ja osoittanut, että tekoälyn strateginen käyttö ei ole vain tulevaisuutta, vaan osa nykyistä liiketoimintaa, jolla on välitön ja mitattava vaikutus.”
Joakim Sigvardt, Group Omnichannel Director, POWER

Tulokset

464 prosentin kasvu Powerin kuukausittaisessa orgaanisessa liikenteessä

Powerilla oli yli 1 4000 avainsanaa hakutulosten top 3:ssa pian hakukoneoptimoidun sisällön lisäämisestä. Sivuston uusi sisältö on kasvattanut Powerin näkyvyyttä verkossa alusta alkaen, ja sivusto koki valtavan 464 prosentin kasvun kuukausittaisessa orgaanisessa liikenteessä.

Palkinnot

Yhteistyömme voitti European Content Awards 2024 -kilpailun “Best Content Series” -kategoriassa.

Asiakas

POWER

POWER perustettiin Tanskassa vuonna 2015. Se on nykyään yksi Pohjoismaiden johtavista elektroniikkaliikkeestä yli 4 400:n työntekijän ja lähes 200:n liikkeen voimin Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. POWER pyrkii aina olemaan askeleen edellä ja tarjoamaan asiakkailleen toimivia ratkaisuja sekä kilpailukykyiset hinnat. Näin POWER takaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

power.fi

Yhteystiedot

Tommi Karvinen

Director & Head of SEO, s360 Finland

[email protected]

Tutustu

Asiakkaitamme

Meillä on etuoikeus tehdä yhteistyötä innovatiivisten yritysten kanssa. Olemme ylpeitä, että voimme jakaa kansainvälistä tunnustusta yhteisestä työstämme.

Uutiskirje

Älä jää paitsi viimeisimmistä uutisista

Tilaa kuukausittainen s360:n uutiskirje. Jaamme viimeisimmät uutiset digitaalisesta markkinoinnista. Näemme paljon vaivaa, jotta uutiskirjeemme tarjoaa sinulle arvokasta tietoa.
Woman in armchair