[wpml_language_selector_widget]

Event: Slutten for de blå lenkene i Google? Den nye virkeligheten for detaljhandel [Oslo, 29. august, 2024]

Event: Slutten for de blå lenkene i Google? Den nye hverdagen for detaljhandel

Har du kanskje fått med deg at Google har sluppet AI Overview i USA, tidligere kjent som Search Generative Experience? Og med det gjort en av de større forandringene på søkeresultatet (SERP) på lang tid. Vi inviterer deg nå til vårt frokostseminar hvor vi skal dykke dypere ned i Google sine planer om å revolusjonere søkeresultat siden sin. Her skal vi prate om hva AI Overview vil bety for deg som driver med detaljhandel - og hvordan du kan og bør forberede deg.

AI Overview har enda ikke kommet til vår side av dammen, men økende trykk fra EU med Digital Markets Act og økt konkurranse på produktspesifikke søk i andre platformer som Instagram gjør at Google nå øker fokuset på detaljhandel i søkeresultatet. I tillegg til AI Overview ser vi en økning i søkeresultater hvor Google viser organisk Shopping. Vi tror det er lurt å være klar over dette før Google lanserer AI Overview - og å stille forberedt gir deg et klart konkurransefortrinn.

Som et performance marketing byrå, og et fagmiljø med lang erfaring innen SEO ønsker vi i s360 å hjelp deg til å navigere dette skiftet. Etter seminaret vil du forhåpentligvis ha større forståelse for AI Overview og en tanke om veien videre for deg og din bedrift.

Så hva betyr dette for din merkevare og nettbutikk? Først og fremst vil dette påvirke dine nåværende taktiske SEO planer. Det som stemmer i dag, stemmer kanskje ikke i morgen. Og derfor, for det andre, å forstå forandringene som kommer før at du kan forandre disse planen aktivt, istedenfor reaktivt.
Dette seminaret tar altså for seg SEO for detaljhandel og deres nettbutikker, og for mest mulig nytte av seminaret anbefaler vi dette til deg som leder eller markedsfører i en detaljhandel med en ecommerce-side.

Agenda

  • 08.00-08.30: Frokost-snack & kaffe
  • 08.30-09.15: How Google has changed & how to win the new search reality
  • 09.15-09.30: Kort kaffepause
  • 09.30-10.15: How to work with SEO going forward
  • 10.15-10.30: Q&A

Praktisk informasjon

Vi har begrenset med plass, så det er ingen grunn til å nøle med å melde seg på:

  • Dato: 29. august 2024
  • Tidspunkt: 08.00 - 10.30
  • Lokale: Holms Have. Finn veien her
  • For: C-level og digitale markedsførere innen retail og ecommerce.
  • Språk: Selv seminaret vil bli holdt på engelsk

Seminaret er gratis, men vi forventer at det blir fullbooket. Vi reserverer oss retten til å forandre registreringen din, om noe skulle skje og vi trenger det.
Registrer deg gratis her

Newsletter

Don’t miss out on digital news

Join our monthly s360 mail to get industry news within digital marketing, technology and data. We put a lot of effort into our newsletter to provide valuable and actionable insights to you.
Woman in armchair