Customer insights

Hvordan Kilroy startede en spændende rejse med Google Ads

Et Google Ads setup med stærkt fokus på hygiejne, skalerbarhed og forretningsstrategi fordoblede antallet af konverteringer.

Hvem

Kilroy har specialiseret sig i skræddersyede backpackingture og rejser til en overkommelig pris. Kilroy henvender sig primært til unge.

Hvad

Kilroy har et stort udvalg af produkter og rejsedestinationer, der giver mulighed for at være synlige på en lang række relevante Google-søgnigner. Dette kræver dog en Google Ads-opsætning sublim hygiejne, den rette budgivnings- og målgruppestrategi for at nå den skalerbarhed, der er nødvendig for at nå Kilroys forretningsmål. Hovedmålet med den nye Google Ads-strategi var at sænke Killroy’s CPA med 20% eller mere, mens det samlede antal konverteringer fastholdes.

Resultater

Kort efter udrulningen af den nye Google Ads-struktur og strategi oplevede Kilroy en markant stigning i konverteringer fra generiske søgninger. I løbet af de 11 måneder, som den nye opsætning har været aktiv (1. oktober 2018 til 31. august 2019), har Kilroy opnået en signing i konverteringer på i alt 126,4%, samt en 30,9% lavere gennemsnits CPA.

Hvordan

s360 udviklede en omfattende søgeords-analyse, der gav nye indsigter i relevant søgeadfærd for alle Kilroys produkter og rejsedestinationer. Den nye viden blev grupperet i forskellige typer af søgninger og kombineret med data om målgruppen, samt Kilroy’s forretningsfokus. Denne kombination muliggjorde optimering hård prioritering af relevante keywords.

Efterfølgende opbygede s360 en Google Ads-kontostruktur, der kunne gøre Kilroy synlig på de fundne søgeord, samtidig med at man sikrer høj kontohygiejne. Det var ekstremt vigtigt, at vi opnåede et højkvalitetsresultat på vores nøgleord, som ville gøre det muligt for os at købe til det mest optimale CPC og CPA. I den nye Google Ads-opsætning var det vigtigt at udnytte alle målretningsmetoder for at nå målgruppen. Dette involverer justeringer af GEO-målretning, enheder og demografi.

Kontakt

Simon Thaysen, Director, Client Management
Tlf: 2295 6719
[email protected]

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak

Indtast et gyldigt navn
Indtast en gyldig email
Indtast en gyldig virksomhed
Indtast en gyldig besked

Der skete en fejl

Vi har modtaget din henvendelse og vender snart tilbage